Reparatii frigidere atat pentru modelele clasice cat si pentru cele de tip no-frost, indiferent de marca. Experienta ne ajuta la identificarea rapida si corecta a oricarei probleme tehnice.

Pentru executarea lucrarile de reparatii frigidere se vor folosi unelte si materiale de calitate specifice domeniului frigotehnist.

Daca nu functioneaza frigiderul si nici lumina in interiorul frigiderului, verificati daca sursa de alimentare este ok. Concret introduceti altceva in acea priza unde a fost frigiderul si vedeti daca functioneaza.

Apelati cu incredere!

Apelati cu incredere! (APASATI PE UNUL DIN BUTOANELE DE MAI JOS DACA SUNTETI PE MOBIL)

Daca in compartimentul legume, la frigiderele cu dezghetare automata se acumuleaza apa, verificati daca nu cumva este infundata scurgerea condensului din autodezghetare.

La frigiderele no frost cand se observa ca in compartimentul de refrigerare nu mai exista o temperatura corespunzatoare,la fel trebuie facuta o dezghetare completa timp de minim 24 de ore cu usile deschise si la frigider si la congelator.

Reparatiile aparatelor frigorifice enumerate mai jos:

Inlocuire compresor ( motor )

Inlocuire sau reincarcare cu agent refrigerant ( freon ), sau cand este cazul doar completare

Inlocuire releu de pornire

Inlocuire releu termic

Inlocuire placa electronica sau reparare

Inlocuire senzori

Inlocuire vaporizatoare sau reparatii

Inlocuire condensatoare sau reparatii

Inlocuire filtru

Inlocuire termostate

Deblocare compresoare, sunt situatii cand nu se poate

Inlocuire ulei compresor sau doar complectare depinde de caz

Reparatii porii gasiti

Sudura in cupru si otel

Daca observati ca frigiderul are tendinta de a functiona incontinu, inainte de a chema un frigotehnist pentru repararea frigiderului, dati-l la treapta minima si departati-l de pereti mai ales in spate unde se gaseste schimbatorul de caldura (condensatorul) in general, sau in peretii laterali la frigiderele no frost.

Pozitionarea frigiderelor nu se face langa surse de caldura sau in lumina directa a soarelui.

FORMULAR COMANDA RAPIDA REPARATIE

1 H
Timp de raspuns maxim (ore)
3 H
Timp deplasare de la preluarea apelului maxim (ore)
2 H
Timp executie reparatie maxim (ore)
10 M
Timp diagnoza maxim (ore)
Reparatii masini de spalat

Reparatii masini de spalat

Rapid si eficient. Suntem service de reparatii masini de spalat Bucuresti si ilfov, ce detinem echipe active in toate sectoarele din aceasta locatie cat si in zonele apropiate din Ilfov.

Incarcare freon aer conditionat

Service aer conditionat

Service aer conditionat, daca aparatul dvs. nu sufera o defectiune tehnica este totusi necesara o mentenanta periodica a acestuia. Prin acest lucru se intelege o igienizare si o curatare profesionala prealabila a acestuia.

Service aer conditionat

Incarcare freon aer conditionat

Incarcare freon aer conditionat, dupa efectuarea reviziei sau reparatiei ,veti avea un confortul climatic placut cat si un aer mult mai proaspat si mai curat, datorita incarcarii cu agent frigorific (Freon R410a,Freon R407c,Freon R134a,

Reparatii frigidere