Service aer conditionat, daca aparatul dvs. nu sufera o defectiune tehnica este totusi necesara o mentenanta periodica a acestuia. Prin acest lucru se intelege o igienizare si o curatare profesionala prealabila a acestuia.

Odata cu igienizarea aparatul, mediul ambiental va fi mai favorabil, aerul respirat va fi mai proaspat, fara mirosuri neplacute si fara bacteria legionella, o principala cauza a bolilor de plamani care afecteaza in general oamanii care lucreaza la birouri, deoarece ei sunt cei care folosesc in permanenta aerul conditionat.

0769.276.977   0747.347.658   0738.621.921

Service aer conditionat Bucuresti

Service aer conditionat

Service aer conditionat

Venim la solicitarea clientului pregatiti pentru a rezolva orice problema atat tehnica de service cat si de intretinere a aparatelor de climatizare in Bucuresti si Ilfov.

Ce marci si modele de aparate reparam si igienizam?
Reparam, igienizam si curatam, aparate de aer conditionat marcile: Lg, Samsung, Whirlpool, Daikin, Hyundai, Daewoo, Americool, service  aer conditionat Aircool, Gala, Dinamic, Nordstar, Galantz, Osaka, Windsor, Midea, Yuetu, Electra, Tadiran, Ecoclima, Aux, WhiteWestinghouse, Panasonic, DeLonghi, service  aer conditionat Platinium, Mistral, Vortex, Maxwell, Rowe, Akai, Alizze, Polar, Sampo, Sanyo, Fujitsu, Excel, Ariagel, si altele vandute in comert.
Cat costa deplasarea, verificarea si constatarea defectului unui aparat ?

Deplasarea, verificarea si constatarea defectului la domiciliul clientului sunt gratuite daca se repara aparatul pe loc.

Cat dureaza reparatia, service  aer conditionat sau igienizarea la un aparat ?

Reparatia sau igienizarea la un singur aparat de aer conditionat dureaza intre 30 si 60 de minute in medie.

In ce localitati efectuam reparatii?

Efectuam reparatii in Bucuresti Sector 1,2,3,4,5,6, Ilfov in toate localitatile (orase, comune, sate).

Care este perioada de garantie?

Asiguram o perioada de garantie intre 3 si 6 luni pentru orice aparat de aer conditionat reparat.

Cu cat timp inainte trebuie programata o interventie?

Reparatiile, service  aer conditionatin in general se fac in ziua in care ati facut comanda sau cel tarziu a doua zi.

2017-2021@Toate drepturile rezervate SERV ELF ONLINE SRL C.U.I 38568220 J34/720/2017 | Optimizat si promovat de servicii seo