Service frigidere, lucrarile de depanare frigidere si combine frigorifice sunt executate cu materiale si scule de calitate specifice domeniului frigotehnic. Deplasarea la domiciliu si constatarea defectiunii este de GRATUIT DOAR IN BUCURESTI. Pentru piesele inlocuite se ofera CERTIFICAT DE GARANTIE. Pot efectua diverse lucrari de service si intretinere la instalatii frigorifice datorita competentelor si autorizarii profesionale.
Service frigidere

Service frigidere

Diverse simptome ale defectarii frigiderelor: 1.Frigiderul functioneaza dar nu mai raceste. 2.Congelatorul raceste corespunzator dar, frigiderul nu. 3.Frigiderul se aude functionand cateva secunde dupa care se opreste. 4.Este aprinsa lumina in frigider, dar el nu functioneaza. 5.Frigiderul functioneaza si incepe sa se dezghete. 6.In compartimentul legume din frigider se aduna apa. 7.In frigider pe peretele din spate se formeaza un strat gros de gheata. 8.Cand bagati frigiderul in priza sar sigurantele. 9.In spatele frigiderului in partea de jos se simte miros de plastic ars. 10.Frigiderul functioneaza foarte mult si nu se mai opreste. 11.Curge apa de pe tavanul frigiderului in frigider, la frigiderele nofrost. 12.Nu se mai aprinde display-ul panoului de comanda. 13.Se aprind ledul sau led-urile de avertizare si nu mai raceste congelatorul. 14.Nu se mai aprinde nici un led si frigiderul nu porneste. 15.Frigiderul nu mai raceste iar congelatorul decat putin. 16.Frigiderul nu functioneaza si nici lumina nu se mai aprinde in interior. 17.Functioneaza si raceste frigiderul o perioada dupa care se opreste si se dezgheata. 18.Cand va intoarceti acasa gasiti frigiderul dezghetat si apa pe jos. 19.Congelatorul face prea multa gheata in partea de sus. Daca va regasiti intr-una din aceste situati, va trebui sa contactati o unitate care se ocupa cu  service frigidere sau un tehnician frigotehnist, pentru a remedia aceasta problema. Cu cat amanati rezolvarea problemei aparute riscati, ca alte componente mult mai costisitoare sa fie afectate in timp.Mai puteti citi pe forum cateva pareri.
2017-2021@Toate drepturile rezervate SERV ELF ONLINE SRL C.U.I 38568220 J34/720/2017 | Optimizat si promovat de servicii seo